Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Beste bewoners,

Met onze acties die we nu verder gaan opvoeren hebben we al de pers gehaald. De volgende berichten staan in Unity FM en het Leidsch Dagblad. We gaan met meer acties ook meer publiciteit halen hopen we. Mocht je ideeën hebben of willen meehelpen ben je van harte welkom.

https://www.unity.nu/Artikelen/leiden/buurt-verenigt-zich-tegen-hoogbouwplannen-in-de-mors

https://www.leidschdagblad.nl/cnt/DMF20201030_67734681/aanhoudend-verzet-tegen-plannen-mors-bewoners-voelen-zich-niet-serieus-genomen-en-hopen-dat-gemeenteraad-van-leiden-ingrijpt

Naast deze acties hebben we ook weer stappen genomen richting het college van B&W en de gemeenteraad.

Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.