Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Beste Morsbewoners,

Een beperkt aantal mensen heeft deze brief vandaag in de bus gekregen gedateerd 6 november 2020 om de presentatie bij te wonen van het bouwconsortium die het Motorhuisterrein gaat ontwikkelen. Deze presentatie zal op 18 november plaatsvinden tussen 19:30 tot 21:00. Je kunt je aanmelden via EmailNaarDeGemeente voor deze sessie. In deze brief staat ook al een  aankondiging om in te spreken in de commissievergadering 24 november en in de Leidse gemeenteraad 15 december, zie een eerdere bericht ook op deze website.

De brief hebben we ook als bijlage toegevoegd voor de volledigheid.

AankondigingMotorHuisSpuiGroepPresentatie_18nov2020

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.