Beste Morsbewoners,

Een beperkt aantal mensen heeft deze brief vandaag in de bus gekregen gedateerd 6 november 2020 om de presentatie bij te wonen van het bouwconsortium die het Motorhuisterrein gaat ontwikkelen. Deze presentatie zal op 18 november plaatsvinden tussen 19:30 tot 21:00. Je kunt je aanmelden via EmailNaarDeGemeente voor deze sessie. In deze brief staat ook al een  aankondiging om in te spreken in de commissievergadering 24 november en in de Leidse gemeenteraad 15 december, zie een eerdere bericht ook op deze website.

De brief hebben we ook als bijlage toegevoegd voor de volledigheid.

AankondigingMotorHuisSpuiGroepPresentatie_18nov2020

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.