Dankzij buurtbewoners zijn er nu art impressies met een doorsnede van de geplande nieuwbouw en een art impressie van de Vondellaan. Hiermee kun je goed zien wat het betekent voor de wijk. Bedankt. Hieronder kun je reacties geven.

2 reacties

  1. Ikzelf, bewoner vd Agaatlaan, zal geen last hebben van deze hoogbouw, maar ik vind het gewoon niet passen bij een stad als Leiden. Zitten wij hierop nu ècht te wachten? Op een “Rotterdamse” skyline? Zijn de mogelijkheden uitgeprobeerd in de stad zelf. Gekeken naar andere te verbouwen panden? Nee. Dit past gewoon niet‼️

  2. Het resultaat van het plan komt volgens mij voort uit het streven naar een optimaal verdienmodel voor de grondeigenaren, hoe hoger hoe meer opbrengst en niet vanuit de gedachte een esthetische aansluiting bij de bestaande bebouwing te leveren.
    Past niet bij de menselijke maat.!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.