Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Dankzij buurtbewoners zijn er nu art impressies met een doorsnede van de geplande nieuwbouw en een art impressie van de Vondellaan. Hiermee kun je goed zien wat het betekent voor de wijk. Bedankt. Hieronder kun je reacties geven.

2 reacties

  1. Ikzelf, bewoner vd Agaatlaan, zal geen last hebben van deze hoogbouw, maar ik vind het gewoon niet passen bij een stad als Leiden. Zitten wij hierop nu ècht te wachten? Op een “Rotterdamse” skyline? Zijn de mogelijkheden uitgeprobeerd in de stad zelf. Gekeken naar andere te verbouwen panden? Nee. Dit past gewoon niet‼️

  2. Het resultaat van het plan komt volgens mij voort uit het streven naar een optimaal verdienmodel voor de grondeigenaren, hoe hoger hoe meer opbrengst en niet vanuit de gedachte een esthetische aansluiting bij de bestaande bebouwing te leveren.
    Past niet bij de menselijke maat.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.