Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Je waait van je fiets

als het een beetje waait rondom het Heerema gebouw, dit filmpje is gemaakt door een bezorgde bewoonster die wil laten zien hoe je rondom het 50 meter hoge Heerema gebouw van je fiets waait. Veel inwoners van de Lage Mors zullen dit herkennen. Dit filmpje is slechts opgenomen met windkracht 4, je kunt al zien hoe gevaarlijk dit kan zijn. Onze zorg is dat met torens van 70 meter en 50 meter niet gaat helpen om ons veilig te laten fietsen. En dat is nu juist wat de gemeente het liefste heeft, dat we ons met de fiets voortbewegen in de stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.