Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Afgelopen woensdag 18 november is er een informatie sessie geweest over de bouwplannen in het vondelkwartier. De gemeente heeft o.a. de gebiedsvisie toegelicht. De Spuigroep heeft ook de beoogde bouw gepresenteerd. We willen je over deze sessie een paar neutrale vragen over stellen:
NB: vul de enquête slechts eenmaal in en slechts alleen als je aanwezig bent geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.