Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Afgelopen 18 november 2020, is er een
sessie door de gemeente gehouden waarbij voor het eerste details van
het ontwerp van het Motorhuis terrein uiteengezet werden. We hebben
deze enquête zo neutraal mogelijk ingestoken om de gemeente een
beeld te geven over hoe de presentatie ontvangen is.

 

Bijgaand het document met de enquete alsook volledige uitkomst alsook de vragen en opmerkingen uit de enquête. De informatie hebben we ook bij de gemeente opgevraagd.

ResultaatSpuigroepEnquetev1.1

 

 

Eén reactie

  1. Toenemende walging van een gemeenteraad die voorstellen van ambtenaren die blijkbaar geen affiniteit hebben met “de stad en haar huidige bewoners”, ingebracht door een college van lintjesknippers en mode-poppen, dwars tegen alle belangenorganisaties in, opdringt aan de wijken.
    Ik stem nooit meer “links” in Leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.