Beste Morsbewoners,

We hebben in razend tempo een alternatief stedebouwkundig plan ontwikkeld. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden. Ook hebben we een presentatie gemaakt om deze met de raadsleden door te spreken.

En uiteraard vanwege de woningnood is er nog steeds behoorlijk wat volume nodig. Hieronder onze presentatie voor de raadsleden die we nu gaan benaderen om dit alternatief te steunen.

Presentatie alternatief vondelkwartier

 

8 reacties

 1. Beste mensen,

  Dit ziet er zoveel beter uit dan de plannen van de ontwikkelaar!
  Heel blij met jullie idee, jullie inzet en voorstellen.
  Dank hiervoor en succes.
  Lieve groet
  Emelie van Spaendonck

 2. Dit is een mooi alternatief. Realistisch, passend bij onze wijk en zonder de ogen te sluiten voor de behoefte aan extra woonruimte. Goed gedaan, chapeau!
  Ben wel benieuwd hoe dit door de raadsleden ontvangen is.

 3. Een mooi alternatief en een heel stuk beter passend bij onze wijk. Ik hoop dat de raadsleden er ook zo tegenaan kijken.

 4. Goed werk van de actiegroep, een slim alternatief waarin toch alle belangen zijn meegewogen. Bewonersparticipatie die de kwaliteit kan verhogen. Als het de gemeente ernst is met participatie kan ze hieraan niet voorbijgaan.

 5. Heel veel respect voor het initiatief en dit ontwikkelde plan. Het ziet er professioneel uit. Het belangrijkste is echter dat het plan knap doordacht is en onze wijk op een goede, groene en passende manier uitbreiding krijgt volgens de vraag en waarbij het toch een geheel wordt. De gemeente Leiden mag dit niet zomaar terzijde leggen!

 6. Een mooi alternatief! Fijn dat de actiegroep zich zo constructies opstelt. Het zou de wethouder en de gemeenteraad sieren om dit plan (desnoods deels) over te nemen. Met name het doortrekken van de groene verbinding, wat ook binnen het plan voor de Mors past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *