Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

 

Onze ludieke actie, operatie kerstster op 70m die de hoogte werkt, bekostigd door de hele buurt en gefotografeerd door heel Leiden is een voorbeeld van hoe participatie ook kan. Een mooie avond bezocht door pers, maar ook raadsleden van CDA, ChristenUnie en PvdD. Ook met dank aan Heerema die ons voor deze foto toegang tot het dak verleende.

Ook dank voor de aandacht vanuit de stad en van de media Sleutelstad SleutelStad en het artikel op Sleutelstad SleutelstadArtikel  alsook Unity FM met de volgende rapportage Unityfm wiens filmpje hieronder staat:

Hieronder een link naar alle foto’s: fotoserie

Bovenstaande foto is gemaakt door Janja Lucas.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.