Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

In het kort: ook in Leiden aan de Willem de Zwijgerlaan op het Monuta terrein en het KPN gebouw is men gestart met het bestemmingsplan te wijzigen zodat de hoge torens van respectievelijk 115 , 85 en 65 meter hoog er mogelijk komen te staan, als het aan de projectontwikkelaar ligt. Uiteraard gelden hier ook de bezwaren zoals wij ook uiten tegen de gemeente. Deze situatie is vergelijkbaar met onze wijken hebben ons al eerder contact gehad met inwoners van deze wijk. Ook hier geldt dat de participatie niet goed verliep net zoals bij ons. Wij vragen ook om dit met interesse te volgen en in het voorbeeld staat hoe we dit kunnen beschrijven.

link wijkvereniging en link voorbeeld

nieuwsbericht sleutelstad

link gemeente

 

 

 

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.