Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Zoals misschien jullie weten is er veel discussie over het verdwijnen van het Roomburgerpark en deze ruimte te gebruiken voor een extra kunstgrasveld. Als je meer wilt weten kun je via deze link er meer over lezen. Ook hier geldt dat inwoners slechts gehoord werden maar dat er slecht geluisterd wordt en niet naar gehandeld wordt. link info en link met specifieke info.

Wil je meteen voor het referendum gaan, kun je naar de gemeentesite of via onderstaande link je steun betuigen.

Link naar referendumverzoek en direct inloggen op referendumverzoek met je DigiD linkDigiD

2 reacties

    1. Beste Margreet,
      de website is aangepast als je op link DigiD drukt kom je meteen bij de pagina waarvoor je DigiD nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.