Nieuws: Je kunt de sessie bijwonen via de youtube link bewonersbijeenkomst. Om de vragen te kunnen beantwoorden kun je ook zonder slido app via de volgende weblink stemmen: stemmen via website . Het nummer waarmee je moet stemmen hoor je bij de bewonersbijeenkomst.

Nieuws: Je kunt je nu opgeven via de volgende link inschrijfformulier: ondertussen is er meer over de communicatie vandaag of morgen zul je deze : dit weekend zal bij jullie de volgende flyer van FSD Flyer Vondel en de Zwaan DEF op de deurmat vallen waarin FSD je uitnodigt voor hun presentatie van hun plannen voor het Motorhuisterrein.

Woensdag 3 maart 2021 om 19:30 zal de eerste keer zijn dat wij als bewoners van de Lage Mors de projectontwikkelaar FSD en de Spuigroep kunnen treffen die het terrein van het Motorhuis wil ontwikkelen. We kunnen dan hier weer onze mening delen met de ontwikkelaar FSD en de Spuigroep, het zal een online sessie worden met de huidige omstandigheden. De ontwikkelaar moet nog een uitnodiging sturen maar we willen jullie alvast de datum melden zodat jullie deze vrij kunnen houden. Zodra we meer weten, zetten we het op onze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.