In samenwerking met de wijkvereniging Lage Mors in oprichting, heeft het Actiecomité SOS Mors op 10 maart de eerste van een serie webinars over stedelijke ontwikkeling gegeven. Deze avond waren er twee inleiders die vanuit hun expertise een visie gaven op de voorwaarden voor een duurzame ontwikkeling van de stad. Na hun inleiding kon het publiek vragen stellen en in discussie gaan met de sprekers onder begeleiding van een onafhankelijk voorzitter: Edith van Middelkoop en Hans Willemse.

Twee lezingen zijn gedaan:

  • prof.dr. Ellen van Bueren: Omgaan met spanningen tussen publieke en private waarden in integrale gebiedsontwikkeling.
  • prof. dr. Menno Schilthuizen  Naturalis / Universiteit Leiden: Darwin in de Stad:  het evolutionaire proces waarbij wilde flora en fauna aangepast raakt aan een verstedelijkte omgeving.
 

Dank zij de kosteloze medewerking van sprekers en de voorzitters was het webinar gratis te volgen en nu terug te kijken.  We hadden alle raadsleden, B&W leden en wijkverenigingen uitgenodigd om dit bij te wonen. Met toestemming van de sprekers  prof.dr. Ellen van Bueren van de Technische Universiteit Delft en de prof. dr. Menno Schilthuizen  Naturalis / Universiteit Leiden kunt u hieronder het webinar terugkijken. (u dient wel de cookies te accepteren van deze website om dit terug te kijken). Gebruik van het materiaal anders dan hier kan alleen met toestemming van bovengenoemde personen.

Webinar enquête

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *