Draft participatieplan

Op 3 maart 2021 hebben we als betrokkenen een eerste sessie hebben gehad met de ontwikkelaar FSD. Deze bijeenkomst is een van de concrete zaken die in het concept participatieplan staat dat door de ontwikkelaar, de gemeente en vier bewoners is gemaakt. Laat hieronder je reactie achter of mail ons als je het niet met naam en toenaam op de website wil hebben naar SOSmail.

Wij zijn wat teleurgesteld in het participatieplan zoals het er nu ligt. Naar ons idee wordt nog te weinig invulling gegeven aan wat de gemeente ons zou moeten bieden aan participatie. Ook me betrekking tot de vorm van de eerste bijeenkomst is aan te merken dat vragen slechts middels een chat geplaatst konden worden, wij willen dit gewoon mondeling doen, wat ook met de meeste online vergadertools gewoon kan.

 

Hier kunt u het document inzien wat pas halverwege deze maand is vrijgegeven: 20210218 Participatie- en communicatieplan Motorhuislocatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.