In samenwerking met de wijkvereniging Lage Mors in oprichting, heeft het Actiecomité SOS Mors op 6 april  2e van een serie webinars over stedelijke ontwikkeling gegeven. Deze avond vonden de 2 sprekers Marco Roos van Naturalis en Sjoerd Soeters van architectenbureau PPHP elkaar in elkaars onderwerpen: ‘Biodiversiteit – laag bij de gronds, van décor naar eco !’ en ‘Verdichting met biodiversiteit, zonder hoogbouw’. Na hun inleiding kon het publiek vragen stellen en in discussie gaan met de sprekers onder begeleiding van een onafhankelijk voorzitterschap: Edith van Middelkoop en Hans Willemse.

Dank zij de kosteloze medewerking van sprekers en de voorzitters was het webinar gratis te volgen en nu terug te kijken.  We hadden alle raadsleden, B&W leden en wijkverenigingen uitgenodigd om dit bij te wonen. Met toestemming van de sprekers  dr. Marco Roos van Naturalis en ir. Sjoerd Soeters van architectenbureau PPHP kunt u hieronder het webinar terugkijken. (u dient wel de cookies te accepteren van deze website om dit terug te kijken). Gebruik van het materiaal anders dan hier kan alleen met toestemming van bovengenoemde personen ook zijn de presentaties toegevoegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.