Graag publiceren wij hier de nieuwsbrief die wij in december hebben rondgestuurd ter informatie. Helaas heeft de ontwikkelaar FSD en de gemeenteambtenaar ons geïnformeerd en daarna de datum weer verzet naar 30 maart 2022. We houden je op de hoogte.

Omdat wij zelf en de inwoners het onhanidg en zelfs onmogelijk vonden om vragen te stellen doordat tijdens de sessie 3 verschillende apps (Slido, Zoom en Youtbue) moesten worden gebruikt  op 8 december 2021, hebben wij gevraagd om dit te versimpelen door één applicatie te gebruiken Microsoft teams (wat de gemeente ook gebruikt) of iets anders.

link naar de nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.