Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Helaas houdt noch de projectontwikkelaar noch de gemeente haar belofte stand. In plaats van in Q3 2022 de aanvraag voor de vergunning te doen, heeft de projectontwikkelaar opeens de aanvraag gedaan. Gelukkig houden wij de gemeente in de gaten en met ons ook een aantal bewoners die er ons ook op attendeerden waarvoor dank. Je kunt dit vinden op de website van de gemeente link naar de officiële bekendmaking. Helaas kan je op de website van de gemeente niet meer de documenten downloaden die nodig zijn voor de discussie en het verweer. Zodra wij de documenten hebben, zullen wij deze digitaal aanbieden op onze website. De projectontwikkelaar FSD heeft haar plan nu ingediend per 11 mei 2022 en de publicatiedatum is per 19 mei 2022. Dit betekent dat onze acties in de versnelling gaan, het draaiboek ligt klaar en dit zal nu worden afgedraaid. Het is duidelijk dat de gemeente een recept hanteert voor misleiding in onze ogen. Dit gebeurt niet alleen in onze wijk zo ook in de wijk Nieuw Leyden en Cronestein. U kunt ook kijken naar de inspraak commissie SO waarbij een oud raadslid laat zien hoe ambtenaren en wethouder voor de Leidse inwoners echte inspraak blokkeert. Deze ervaring herkennen wij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.