Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

15 juli 2022 hebben een aantal bewoners met de project ontwikkelaar FSD een gesprek gehad over de gevel die op de hoek van de Gerard Brandtstraat te staan geplanned is door FSD. Allereerst wordt de gevel 2 verdiepingen hoger dan de rest van de bouw tegenover de huidige huizen in de Gerard Brandtstraat.  Ten tweede krijgt deze hoek nu opeens een winkelbestemming. De ontwikkelaar FSD is erachter gekomen dat deze hoek niet geschikt voor bewoning vanwege geluid en andere overlast.

De omwonenden van de Gerard Brandtstraat hebben ook te kennen gegeven dat zij geinteresseerd in de warmte/koudvoorziening van het gebouw om ook de huidige bewoners daarop aan te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.