Eerder lieten we al weten dat we onze zienswijze/bezwaar voor de reconstructie van de Plesmanlaan hebben ingediend. Net voor de zomervakantie kregen we te horen dat het gemeentebestuur de termijn voor een reactie niet haalt. Hiermee merken we dat we in ons bezwaar de juiste argumenten bevat. Ook heeft de gemeente op 23 mei 2022 in een sessie toegegeven dat de reconstructie van de Plesmanlaan /Darwinweg/Vondellaan inderdaad grond vrijmaakt die de gemeente graag willen verkopen aan de projectontwikkelaar FSD bij het motorhuis.  Eerder werd dit ontkent in alle toonaarden.

Onze bezwaren staan het kort in de powerpoint presentatie LRN RV33.0021_kruising en alternatieve tunnel – welke naast dit bericht wordt afgespeeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.