Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Eerder lieten we al weten dat we onze zienswijze/bezwaar voor de reconstructie van de Plesmanlaan hebben ingediend. Net voor de zomervakantie kregen we te horen dat het gemeentebestuur de termijn voor een reactie niet haalt. Hiermee merken we dat we in ons bezwaar de juiste argumenten bevat. Ook heeft de gemeente op 23 mei 2022 in een sessie toegegeven dat de reconstructie van de Plesmanlaan /Darwinweg/Vondellaan inderdaad grond vrijmaakt die de gemeente graag willen verkopen aan de projectontwikkelaar FSD bij het motorhuis.  Eerder werd dit ontkent in alle toonaarden.

Onze bezwaren staan het kort in de powerpoint presentatie LRN RV33.0021_kruising en alternatieve tunnel – welke naast dit bericht wordt afgespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.