Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

 Je blijft je verbazen

Met ons hebben een aantal mensen ook het bericht in het Leids Dagblad gezien dat een aankondiging over de herinrichting van het kruispunt Plesmanlaan – Darwinweg – Vondellaan. Deze aankondiging verwees tot nu toe naar een document wat wij niet konden ophalen. Ook andere wijkbewoners ondervinden dit. We zijn op onderzoek gegaan. Volgens de ambtenaar gaat hier om de detaillering van verkeersborden en wegstroken.

Naast dat het ons bevreemdt dat een reactie op ons bezwaar is uitgebleven en er al wordt opgestoomd. Volgens de ambtenaar die ons te woord stond is dit “de normale gang van zaken”. Dit hebben we  tot de bodem uitgezocht. Daarnaast hebben we een aantal raadsledeng ge informeren over deze voor ons vreemde gang van zaken.

Ondertussen na veel aandringen hebben we het gevonden:

verkeersbesluit-plesmanlaan

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.