Je blijft je verbazen

Met ons hebben een aantal mensen ook het bericht in het Leids Dagblad gezien dat een aankondiging over de herinrichting van het kruispunt Plesmanlaan – Darwinweg – Vondellaan. Deze aankondiging verwees tot nu toe naar een document wat wij niet konden ophalen. Ook andere wijkbewoners ondervinden dit. We zijn op onderzoek gegaan. Volgens de ambtenaar gaat hier om de detaillering van verkeersborden en wegstroken.

Naast dat het ons bevreemdt dat een reactie op ons bezwaar is uitgebleven en er al wordt opgestoomd. Volgens de ambtenaar die ons te woord stond is dit “de normale gang van zaken”. Dit hebben we  tot de bodem uitgezocht. Daarnaast hebben we een aantal raadsledeng ge informeren over deze voor ons vreemde gang van zaken.

Ondertussen na veel aandringen hebben we het gevonden:

verkeersbesluit-plesmanlaan

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.