Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

De gemeente en FSD hebben ons aangekondigd dat op 8 november 2023 de laatste participatie bijeenkomst zal zijn voor de laatste keer om het finale plan te bekijken.

Wij hebben de gemeente en FSD op gewezen dat er nog geen uitnodiging met datum en tijd ligt en dat dit rijkelijk laat is.

Wij hebben de gemeente aangegeven om de hoogte van de torens op de agenda te zetten van deze bijeenkomst wat eerder en meerdere malen gevraagd is.

U kunt zich hier aanmelden: formulier

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.