Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.
SOSMors is uitgenodigd om feedback te geven op het praticipatieproces rond Vondel en de Zwaan. Deze feedback is gegeven. Natuurlijk is duidelijk dat wij grote vraagtekens stellen bij de participatie zoals dat nu is georganiseerd door de projectontwikkelaar en gefaciliteerd door de gemeente.
In het kort vinden wij dat FSD en de gemeente op vele fronten tekort schiet in het geven van informatie aan haar inwoners. namelijk de meeste tekeningen van het geplande gebouw waren niet meer actueel: de gevelpresentaties  de  de windstudies, gevelafbbeeldingen, schaduwwerkingen.
 
 
NB: de namen van de geadresseerden ambtenaren zijn weggehaald ivm privacy.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.