Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Onlangs op 14 december hebben we ingesproken om ons ongenoegen te uiten over de presentatie van FSD van hun bouwplannen. De presentatie liet te wensen over en wederom was er geen ruimte om de hoogte van de torens te bespreken. De gepresenteerde art impressions blijven misleidend omdat de projectontwikkelaar al bekend maakte dat de gevelbekleding eenvoudiger moet om kosten te drukken. De torens worden echte obesitas torens dus slank en rank komt niets van terecht. Ook hebben de raadsledende de motie aangenomen “hoogbouw is geen doel op zich”. Nogmaals we vinden nieuwe woningen een noodzaak:231213 commissie Stedelijke Ontwikkeling

Onze argumumenten zijn nog steeds verlaag de toren omdat de toevoeging van woningen niet alleen in de hoogte hoeft te komen, door de gekozen vorm hoog en breed komen hier al meer dan 10% woningen (initieel 500 geplanned en 567 geplanned).

Eén reactie

  1. Bouwplan geeft aanleiding tot forse verandering van leefwijze in de lage mors ten gevolge van grote toename aantal bewoners Het resultaat is buitengewoon onprettig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.