Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

We willen even ons publiek even alvast een doorkijk geven hoe ingrijpend de plannen zijn van het bestemmingsplan. Jammergenoeg vinden de gemeente en de ontwikkelaar het onnodig om dit soort tekeningen te tonen, wij tonen ze wel graag om begrip voor onze strijd te kweken.

Even een impressie gemaakt door een betrokken wijkbewoner die wij bij onze verdediging zullen opvoeren over de verhoudingen tussen de hoogbouw en  , we bestaande bouw.

Toelichting:

De doorsnedes lopen langs de rode lijnen en geven dan langs de lijn de hoogteopbouw van de straat aan, dit geeft weer hoe groot de verschillen zijn en in onze te onze ogen te groot. Wij vinden het jammer dat de gemeente dergelijke tekeningen niet verplicht zodat de bewoners, raadsleden en ambtenaren een duidelijk beeld hebben over ingrijpendheid van de gebouwen. Tijdens de discussie blijkt dit vaak niet het geval geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.