Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Beste inwoners van de Lage Mors,

  Nu de flyer gefinancierd door de wijkvereniging, is gepost en je denkt: ik wil deze actie een steuntje in de rug geven, kun je een aantal acties ondernemen:

 

Daarnaast kun je dit ook doen uit solidariteit met je mede-inwoners in de Lage Mors om erger te voorkomen bij jezelf dichter in de wijk ook dit soort hoogbouw te krijgen.

In verder artikelen op onze website kun je lezen wat we tot nu toe gedaan hebben om het de bebouwing in te perken naar menselijke maat.
Binnen nu en 3 dagen zal ons conceptverweer op de website staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.