Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

24 novemeber 2020 zal er commissievergadering zijn voorafgaand aan de gemeenteraad op 15 december. Je kunt deze bijwonen. En je kunt een betoog houden in de commssievergadering. Wij zullen dit zeker niet nalaten maar geven jou ook de kans om mee te praten. In de gemeenteraad is het inspreken interactiever en kun je vragen stellen.

Commissievergadering aanstaande dinsdag 24 november om 20:00

Graag willen tijdens de commssievergadering veel mensen hebben die de vergadering bijwonen. Daarnaast kun je ook inspreken in de commissievergadering hoe je denkt over deze plannen. Kijken kan via onderstaande link.

https://leiden.notubiz.nl/

De link om je aan te melden staat hier: aanmeldformulier

 

Gemeenteraad aanstaande dinsdag 15 december om 19:00

Graag willen we tijdens de gemeenteraadvergadering veel wijkbewoners hebben die deze vergadering bijwonen en indien zij willen ook in te spreken voor de gemeenteraad over de plannen voor de Lage Mors. Kijken via onderstaande link.
 
 
De link om je aan te melden is er nog niet.
 
 
 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.