Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Belangrijke mijlpalen

We hebben voor ons zelf en voor jullie de balangrijke data op een rij gezet. Deze is afgeleid van de planning van de gemeente.

Dit is de informatie welke wij halen uit de getekende intentieverklaring met de gemeente. Je kunt alle documenten inzien onder het menu documenten.

20.0348 Bijlage 5 Intentieovereenkomst Spuigroep Vastgoed B.V. (Motorhuislocatie)

Eén reactie

  1. De eerste twee opmerkingen boven deze planning maken pijnlijk duidelijk waarom de gemeente het “participatietraject” heeft doorlopen. Dit heeft duidelijk tot doel gehad een short-cut te nemen en het bestemmingsplan nog dit jaar ter visie te leggen om gebruik te maken van een overgangsregeling, en niet om de buurtbewoners te horen en serieus te nemen. Geeft toch een beetje het gevoel of je wordt gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.