Na een intensieve weken van 24 november 2020 actie voeren komt het nu op de besluitvorming in Leidse gemeente. We hebben vandaag nog eenmaal een laatste E-mail gestuurd om de raadsleden te overtuigen van ons plan. Na het inspreken op 24 november hebben wij als actiecomité alle raadsleden invidueel benaderd om te praten over het alternatief plan. Nu in de aanloop hebben wij de raadsleden nog een E-mail gestuurd met de boodschap dat er geen reden is om het besluit nu te doen anders dan dit in het voordeel is van slechts de projectontwikkelaar. Lees verder. Wij willen iedereen bedanken  voor hun hulp en financiële en/of morele steun uit de wijk.

Email

Bijlage in de Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.