Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Na een intensieve weken van 24 november 2020 actie voeren komt het nu op de besluitvorming in Leidse gemeente. We hebben vandaag nog eenmaal een laatste E-mail gestuurd om de raadsleden te overtuigen van ons plan. Na het inspreken op 24 november hebben wij als actiecomité alle raadsleden invidueel benaderd om te praten over het alternatief plan. Nu in de aanloop hebben wij de raadsleden nog een E-mail gestuurd met de boodschap dat er geen reden is om het besluit nu te doen anders dan dit in het voordeel is van slechts de projectontwikkelaar. Lees verder. Wij willen iedereen bedanken  voor hun hulp en financiële en/of morele steun uit de wijk.

Email

Bijlage in de Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.