Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Beste Lage Morsbewoners,

De gemeente zal op maandag 15 februari 2021 om 19:20 opnieuw een presentatie geven over de plannen over kruising Plesmanlaan / Vondellaan / Darwinweg. De deelnemers die aan de sessie van 7 oktober 2020 hadden meegedaan, hebben al een uitnodiging gekregen.

Voor degenen die ook willen deelnemen aan de digitale sessie kunnen zich opgeven via een E-mail opgeven: EmailnaarGemeente.

Het verslag en de  presentatie van 7 oktober 2020 kunt u hier inzien en ook op de gemeente site: 2020-10-07 Verslag informatieavond en 20201007 presentatie LRN Plesmanlaan informatiebijeenkomst 7-10-2020.

Wat ons is opgevallen: Door het verdwijnen van de Pesthuistunnel en de aanpassing Vondellaan, kan het zijn dat je behoorlijk moet omfietsen . Een korte verkenning onder direct betrokkenen (bedrijven) van ons actiecomité maakt duidelijk dat er geen noodzaak is om deze aanpassing van de kruising nu te doen. Meer wordt uitgelegd in onze E-mail die we verzenden naar diegenen die ons  steunen en zich hebben opgegeven.

Hieronder de uitnodiging van de gemeente alsook de agenda:

Beste geïnteresseerde in de Plesmanlaan,

U bent betrokken bij en hebt uw wensen meegegeven voor de Plesmanlaan als onderdeel van de Leidse Ring Noord.

In oktober hebben wij een online informatieavond georganiseerd om u te informeren over de stand van zaken rondom het tracédeel Plesmanlaan van de Leidse Ring Noord en om vragen en opmerkingen te beantwoorden. Graag nodig ik u hierbij nogmaals uit voor een sessie over de Plesmanlaan, dit maal op maandag 15 februari. Graag lichten we deze avond de stappen toe die de afgelopen tijd gezet zijn, is er weer ruimte voor vragen en/of opmerkingen en geven we u een beeld van het vervolgtraject.

Het programma van deze avond is als volgt:

  • 19:20 uur          Aanmelden via Microsoft Teams.
  • 19:30 uur          Welkomstwoord en doel en opzet van deze digitale avond.
  • 19:40 uur          Presentatie van de huidige stand van zaken, met de mogelijkheid om via de chatfunctie de eerste reactie te plaatsen.
  • 20:10 uur          Na de presentatie worden de ontvangen vragen per onderwerp besproken.
  • 21:00 uur          Einde digitale informatiebijeenkomst. Vragen die nog niet zijn beantwoord, worden met beantwoording toegevoegd aan het verslag van de bijeenkomst.

Aanmelden voor de bijeenkomst

Door de corona-maatregelen zal het wederom een online-bijeenkomst zijn. Daarom is het van belang dat u zich van te voren bij mij aanmeldt. U kunt u aanmelden door te reageren op deze mail, dan stuur ik u voorafgaand aan 15 februari een link voor de teams-vergadering.

Mocht u 15 februari niet aanwezig kunnen zijn: de presentatie en het verslag van de bijeenkomst ontvangt u na afloop.

Vriendelijke groet,

Sylvia van Oevelen

Project- en omgevingsmanager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.