Meteen na het einidgen van de invultermijn hebben wij de uitkomsten van de hoogbouwenquête opgevraagd via een informatieverzoek. We zouden de gegevens eigenlijk 17 februari 2021 krijgen en nu hebben wij afgelopen donderdag 24 maart 2021 eindelijk de onvolledige versie gekregen. De gemeente schermt met het feit dat de privégegevens het inzien bemoeilijkt. . Omdat wij op dit nog steeds niet alle antwoorden hebben van de enquête loopt er nog een extra informatieverzoek bij de gemeente. 7 mei 2021 ondertussen begrijpen dat de gemeente deze antwoorden niet kan geven omdat potentieel wij individuen zouden kunnen vinden bij actief extreem zoekgedrag. Daar wij de privacy ook hoog in het vaandel hebben staan hebben wij nog één vraag gesteld en hopen deze in de te verwerken enquete gegevens .

Ondertussen zijn ook de rapportagen binnen te lezen op DoeMeeLeiden en ook hier te downloaden. Wat ons interessant stemt is dat de enquete bij de gesloten vragen enquête slechts een keuze bevatte tussen 70 meter en 100 meter bouwhoogte en dat de de antwoorden bij de open vragen hier veel bezwaar tegen laat zien.

Daarnaast laat onze analyse zien dat naast veel bezwaar is tegen hoge gebouwen namelijk maar liefst 62% van de geënqueteerden vindt dit een slecht idee en nog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.