Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Beste buurtbewoners,

op 30 maart 2022 woensdag zal er een bijeenkomst plaatsvinden van de ontwikkelaar FSD over de het uiteindelijke ontwerp te tonen, dit is waarschijnlijk de laatste keer, Hoewel de uitnodiging een geen hoge torens toont is niets minder waar. Bovenstaand plaatje geeft een eerlijke beeld. Het is belangrijk om langs te komen.Je kunt via de volgende link opgeven formulier FSD.

De projectontwikkelaar FSD meldt op hun flyer dat het ontwerp bij de gemeente ligt, dit is slechts het concept ontwerp, waar iedereen nog steeds iets van mag vinden. Dus de hele wijk mag op 30 maart 2022 dus langskomen om er iets van te vinden.

We hopen op jullie aanwezigheid te kunnen rekenen omdat daarmee aantonen dat we niet alleen staan in onze strijd, dan is dit ook duidelijk ook voor de ontwikkelaar en de gemeente. Kom allen en geef het door.

3 reacties

 1. Ik ben op de participatie avond geweest ( 30 mrt 2022) en geheel in lijn met mijn verwachting was het niet meer dan ons vertellen hoe e.e.a. er uit komt te zien, niets participatie. Die torens komen er gewoon als het aan mevr. Spijker ligt.
  De rare oplossingen van binnen tuinen worden aangeprezen als iets unieks, maar is in mijn ogen gedoemd om te mislukken. Ook over een uitgewerkt plan m.b.t. het parkeren heb ik deze avond niets gehoord.
  Groot was mijn verbazing toen ik hoorde dat er ook niet is nagedacht over de invulling van de plint. Met het gezondheidscentrum dat in de tijd ook weg moet is nog niet gesproken en een dergelijke faciliteit is fundamenteel in een wijk waar het aantal inwoners zal verdubbelen.
  Ik blijf van mening dat ondanks de mooie verhalen over groen en fietspaden deze hoge gebouwen misplaatst zijn in onze wijk. En blijkbaar vinden zij zelf ook dat de hoge toren vanuit het centrum niet gezien mag worden en daarom is deze alvast verplaatst.

  1. Hallo, is er een internet waar we de daadwerkelijke plannen kunnen zien? Je zegt dat de toren is verplaatst, weet je waarheen?
   Alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.