Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

De ontwikkelaar FSD heeft ons sinds gisteren een voorontwerp getoond hoe zij voornemens zijn het appartementenblok willen neerzetten in de wijk de Lage Mors. De ontwikkelaar heeft deze schets en alle anderen ons gedistribueerd. De Plesmanlaan loopt parallel aan het raster wat voor het gebouw staat en de Vondellaan aan het ander blok. De hoogte van de hoogste toren is beoogd op 70 meter en de lagere toren op 40 meter.

We hebben het volledige document op de website staan en is hier in gereduceerde kwaliteit te downloaden. 2023-3-29 Vondel en de Zwaan Welstand-compressed

Wij zullen later meer duidelijkheid rondom deze tekeningen verschaffen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.