Het lijkt erop dat de gemeente dat gemeente kiest om de hoogbouwvisie in te sluiten in de omgevingsvie. Gezien de grootte van de documenten kunnen we ze niet rondsturen. We hebben deze middels een WeTransfer aangeboden per mail en ook via deze link WeTransfer kun je ze downloaden. We hebben dit opgezet voor de wijkverenigingen maar ook voor onze wijk de Lage Mors. Wil je mee doen aan de voorbereiding voor de gemeenteraad neem dan deel in onze commissie ter voorbereiding van inspreken bij de Leidse gemeenteraad. Meld je aan!

Omgevingsvisie documenten

Zoals besproken zullen we hier nog de presentatie delen zoals op 22 maart 2021 gegeven: PresentatieWijkverenigingen

We hopen met de wijkverenigingen deze visie uit te splitsen in thema’s die door invulling experts van de verschillende wijken om zo de expertise te verzamelen om op de verschillende thema’s in te spreken en zienswijzes in te dienen.

De tijd van inzage naar inspraak is hooguit 6 weken, waarschijnlijk zal  deze periode van medio april tot eind juni 2021 lopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.