Wij als bewoners tonen begrip voor de woningnood maar hebben, net als 75% van de door de gemeente geënquêteerde bewoners geen begrip voor de onaangepaste gebiedsvisie. Geplande hoogbouw met torens drie keer zo hoog als de flat aan de Muiderkring en 20 meter hoger dan het Heerema gebouw gaat ons te ver. Dat roept om actie! Steun ons via de contact pagina en lees op deze site de mogelijke gevolgen voor u als wijkbewoner. Op de pagina documenten staat hier meer informatie over. Tenslotte gebruik de mogelijkheid om mee te discussiëren en hebben we een alternatieve visie.

Samen met het Pesthuiskwartier en de Muiderkring en SOSMors  hebben we afgelopen woensdag 15 juni de handen ineengeslagen om nogmaals aandacht te vragen voor de LRN  voor de herziene kruising waar wj geen heil in zien: meer luchtverontreiniging, meer geluidsdruk  en een slechtere fietsverbinding vanuit de Lage Mors naar de achterkant van het station en een gevaarlijke oversteek op de Darwinweg . Vandaar dat we met spandoeken hebben gestaan om ons standpunt luister bij te zetten. We waren blij met een afvaardiging van de fietsersbond waarmee we meteen een gemeenschappelijke visie op deze kruising hebben gemaakt na het zien van onze maquette. Sleutelstad heeft een item gemaakt naar aanleiding van dit protest link naar sleutelstad.

protest vanuit het Pesthuiskwartier
protest op de Muiderkring te zien vanaf de Plesmanlaan

Ook hebben we ingesproken in de commissie LB afgelopen 27 mei voor de stemming in de gemeenteraad aanstaande donderdag 24 juni 2021. De inspraaktekst staan hier om te lezen: LRN inspraak 1 en LRN inspraak 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.